AKTUELNO

Nije mogla da veruje šta joj je ćerka izgovorila.

U Beloj kući nastao je totalni haos kada je sedma sila u emisiji ,,Pitanja novinara" u samom startu pokušala da raskrinka sve zadrugare, ali kada su započeli teme koje bi oni najradije želeli da zaborave.

U toku večeri došlo je do žestokog sukoba između Marije Kulić, Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, a ono što je posebno pogodilo ukućanku je izjava njene ćerke da bi se najradije odrekla roditelja, jer se zbog njih nikada ne bi odrekla svog dečka.

Mariji su teško pale ove reči, pa je kroz plač otkrila šta ju je najviše pogodilo.

Foto: TvPink Printscreen

Ni ja nisam poslušala majku, udala sam se, ali da me bilo ko pitao, ja bih uvek rekla ono što mi majka kaže! Pomiriću se sa tim i biće mi teško celog života, ali, eto. Ona sama tako hoće. Ona da hoće da ide od mene, nije tačno, njoj je dosadno. Ona prva nije verovala u rijaliti priče, nisam očekivala ovo, ne znam šta da kažem - rekla je Marija.

Miljana nije mogla da sluša uvrede koje Marija konstantno upućuje njenom vereniku, pa je odlučila da joj se suprotstavi.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si kriva za sve! Ti mi radiš ovo! Šta ti je on loše uradio?! Šta?! Nemoj da uskraćuješ nečiju sreću! Nemoj svaki dan da plačeš ovde, ne mogu više da izdržim, biće ti krivo! Pusti me na miru, nikad ti ništa loše nije rekao! - napala ju je Miljana.
Budeš li nastavila da budeš bezobzirna, videćeš - rekla je Kulićeva.
Nije on dužan da te trpi, svaki dan ga vređaš! I on će tebe da vređa, neće dobro da se završi - nastavila je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledala ova žustra rasprava između majke i ćerke, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Marija Kulić

#Miljana Kulić

'